Meteen naar de content

Helmplicht

In Nederland moeten alle snorfietsers en eventuele passagiers vanaf 1 januari 2023 verplicht een helm dragen. De overheid verwacht met deze maatregel het aantal verkeersdoden en verkeersgewonden onder snorfietsers omlaag te brengen. Een snorfiets mag maximaal 25 kilometer per uur rijden en is te herkennen aan een blauwe kentekenplaat.

Met ingang van 1 januari 2023 is het dragen van een goedgekeurde brom/motorfietshelm of een goedgekeurde speed-pedelec-helm op een snorfiets overal in Nederland wettelijk verplicht en kan je een boete van  €100,- krijgen bij het niet dragen van een helm.

Nu zijn er natuurlijk helmen genoeg om uit te kiezen, maar de keuze uit echt toffe helmen is wat ons betreft veel te laag. En daar hebben wij iets op bedacht.

Met onze gecetificeerde scooterhelmen voldoe je namelijk niet alleen aan bovengesteld eisen, je hebt ook nog eens een helm helemaal in jouw eigen style. Bij TOF Helmets is het namelijk mogelijk een helm samen te stellen met een dessin naar jouw keuze en smaak. Dus én geen boete, én je hebt een helm geheel in jouw eigen stijl… Win win!

Made in Holland

TOF Skins zijn handgemaakt in Nederland

Verzending & retour

Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Gratis verzending vanaf €25,-

schoon & lekker fris

De binnenvoering van de helm en de Skins zijn wasbaar