Meteen naar de content

TOF Helmets

TOF CONCEPT

Zwart, grijs, antraciet? Weg met saaie helmen! De tijd dat je één helm uitkiest en vervolgens jarenlang met dezelfde look rond rijdt ligt achter ons.

Cool, subtiel, uitgesproken, stijlvol, crazy! Met onze zelf ontwikkelde scooterhelm en skins bepaal je namelijk voortaan zélf hoe je helm eruit ziet. Hoe dat werkt? Easy! Kies de juiste maat Base Helmet, voeg daar je favoriete Skin aan toe en creëer zo je eigen unieke look. Toe aan iets nieuws? Onze collectie Skins wordt continue aangevuld met nieuwe toffe dessins!

Jouw helm. Jouw stijl.

 

TOF PRODUCT

De Base Helmet is de basis van jouw TOF Helm. Deze jet-helm is beschikbaar in 4 maten (S, M, L, XL) en is volledig getest en gecertificeerd met het ECE 22.05 keurmerk, en voldoet dus aan alle veiligheidseisen. Onze helmen hebben een buitenwerk van hoogwaardig thermoplastic met een matte ‘Charcoal Gray’ look.

Langs de randen aan de zij- en bovenkant van het buitenwerk is rekening gehouden met een zogenaamde geluids- en luchtinlaat. Dit zorgt enerzijds voor ventilatie en anderzijds voor een goede waarneming van het omgevingsgeluid.

Het binnenwerk is gemaakt van het comfortable Coolmax materiaal dat bekend staat om zijn optimale vochtregulatie en een ademend vermogen. Coolmax droogt snel, verhelpt onaangename geurtjes, en is gemakkelijk in onderhoud. Het binnenwerk kan eenvoudig uit de helm worden genomen, en kan gereinigd worden in de wasmachine.

Onderaan het binnenwerk bevindt zich de chinstrap die is uitgerust met een Micro-Metric Quick Release Buckle. Dit systeem zorgt ervoor dat je de helm eenvoudig los en vast kunt maken.

De Base Helmet is standaard uitgerust met een 30% getint vizier met UV bescherming. Het vizier is gemakkelijk in en uit te klappen, en indien gewenst zelfs volledig uitneembaar.

De skins zijn gemaakt van hoogwaardig lycra (super stretchy) en worden vervaardigd hier in Nederland. De stof voelt heerlijk rijk aan, is waterbestendig, kan tegen een stootje en is super makkelijk in onderhoud.

Je plaatst de skin op de helm en haakt deze met behulp van strips aan de voorzijde in de helm. Vervolgens haak je ook de strips aan het andere uiteinde van de skin aan de achterzijde van de helm. Hierna volg je simpelweg de strip langs de rand van de helm om ‘m volledig in het buitenwerk van de helm te haken.

Made in Holland

TOF Skins zijn handgemaakt in Nederland

Verzending & retour

Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Gratis verzending vanaf €25,-

schoon & lekker fris

De binnenvoering van de helm en de Skins zijn wasbaar